Geboorteposters op maat gemaakt

Wil je de babykamer opfleuren met iets leuks, persoonlijks en betaalbaars? In samenwerking met Kei Design kun je jouw eigen geboorteposter laten ontwerpen! De ABC-geboorteposters worden voor jou op maat gemaakt en je hebt keuze uit verschillende designs. De naam van het kindje wordt verwerkt na de desbetreffende letter uit het alfabet. Bij een aantal van de posters kun je ook een geboortedatum toevoegen.

Geboorteposter als kraamcadeau

Hoe gaaf is het om een geboorteposter te geven (of te krijgen!) als kraamcadeau? Het is een superleuk cadeau voor nu en een mooie herinnering voor later. Dankzij de structuur van de posters, 240 grams posterpapier met linnen structuur, hebben ze niet alleen een luxueuze uitstraling maar blijven ze ook nog eens lang mooi. Topcadeau dus!

ABC-poster_Watercolor

Keuze uit diverse designs en opties geboorteposters

Je hebt keuze uit verschillende designs geboorteposters. De bijtjes-, summer- en herfstposters kun je met geboortedatum bestellen. Bij alle overige posters kun je in de bestelnotities de naam van het kleintje doorgeven.

Je kunt kiezen uit 12 toffe designs voor de geboorteposter. Een aantal designs bevatten leuke, vrolijke diertjes. Hou je van een strak design? Dan is de Monochrome poster misschien wel de beste keuze voor jou.

Hoe bestel je een geboorteposter bij LEF-design?

Neem een kijkje tussen alle geboorteposters en klik jouw favoriet aan. Iedere geboorteposter kun je in A3- of A4-formaat bestellen. Heb je thuis nog een mooie lijst liggen in het juiste formaat? Dan kun hoef je enkel nog de naam en eventueel de geboortedatum door te geven in de bestelnotities. Heb je geen mooie lijst klaarliggen? Dan kun je ook kiezen voor een geboorteposter inclusief lijst. Dit geef je tegelijk met het formaat aan op de productpagina.

Deel uw mening