Kraamcadeau pakketten

Een kraamcadeau pakket geven?

Origineel, eigenwijs en vooral met lef.Β 

 

Kindje geboren in jouw omgeving? Gefeliciteerd! Tijd om jouw vriend(in), collega, kennis of familielid eens flink in het zonnetje te zetten met een leuk en origineel kraamcadeau. Nou weten we dat niemands hart echt harder gaat kloppen van de zoveelste hydrofiele doeken, speentjes of luier voordeelverpakkingen. Maar wel van gepersonaliseerde babykleertjes, een koffertje met naam en geboortedatum en een unieke geboorteposter. In samenwerking met Kei Design hebben we zelfs een aantal nieuwe posters ontwikkeld. “Aaah”-s gegarandeerd!

Samenwerking met Kei Design

Net als de geboorteposters, zijn de kraamcadeau pakketten met gepersonaliseerde naam gemaakt in samenwerking met Kei Design. De oplettende kijker heeft al gezien dat er, naast de ABC geboorteposters, een aantal extra posters toegevoegd zijn. En dat speciaal voor een uniek kraampakket! Hoe gaaf is de geboorteposter met het walvisje? Je geeft zo niet alleen een echte eyecatcher voor in de babykamer, maar ook een leuk kledingstuk.

Een kraamcadeau pakket met naam bestellen

Heb je een leuk kraampakket gezien? Ieder pakket wordt gepersonaliseerd, dus het is belangrijk dat je de naam en geboortedatum tijdens het afrekenproces doorgeeft in de bestelnotities.