Mama’s met LEF | Chayenne

Leestijd: 2,5 minuten

 

We weten allemaal dat shoppen voor je kind zoveel leuker is dan shoppen voor jezelf. In mama’s met LEF vragen we elke maand een mama het hemd van het lijf over moederschap, kledingstruggles en meer. Deze maand in mama’s met LEF: Chayenne! πŸ‘

 

Chayenne

Even voorstellen..

Hoi! Ik ben Chayenne, 27 jaar en ik woon in Hummelo (klein dorpje in de Achterhoek, vlak naast Doetinchem). Ik woon daar samen met mijn vriend Ard en ons zoontje Quin van 1,5 jaar. Een paar dagen in de week is ook het zoontje van Ard bij ons, grote broer van Quin, zijn naam is Sytze en hij is 7 jaar. En dan hebben we ook nog een hele lieve hond, Dizzy (Amerikaanse Stafford). Naast het mama zijn ben ik stewardess bij KLM. Ik ben ongeveer twee keer per maand 4 dagen weg en voor de rest lekker vrij. Ideaal te combineren met het mama zijn! Ik kan heel veel tijd doorbrengen met Quin op deze manier en af en toe even lekker “uitrusten” en opladen als ik mag vliegen!

 

 

 

Ik ben een mama met LEF omdat ik trots ben dat ik kan blijven doen wat ik leuk vind: vliegen. Veel mama’s willen niet lang weg zijn van hun kindjes, dat snap ik helemaal. Ik was erg bang dat ik ook niet meer weg zou willen maar vliegen is en blijft mijn droombaan! Gelukkig kan ik mijn rooster zo goed als zelf plannen en probeer ik niet langer dan 4 dagen weg te zijn.

 

 

Shoppen voor mijn kids

Waar let je op als je kleding voor je kind koopt? Ik probeer altijd zo origineel mogelijk te kopen. Ik vind het erg leuk om bij Instagram-shops stofjes uit te zoeken en daar een leuk shirtje of broekje van te laten maken. Ik houd zelf erg van simpele kleuren die eigenlijk met alles te combineren zijn maar ik merk nu ook dat felle kleuren Quin erg leuk staan dus daar probeer ik nu ook mee te combineren! Grootste miskoop qua baby/kinderkleding? Dat zijn, denk ik, de spijkerbroekjes van de Primark. Ik vind spijkerbroeken zo stoer staan bij jongens maar dan moeten ze wel mooi zitten! Bij Quin werken deze spijkerbroeken niet.

 

Shoppen bij LEF

Ik shop bij LEF omdat ik van originele kleding houd en dat hebben ze hier! Simpele maar leuke kleding, overal mee te combineren. Verder goede service, heb nooit lang moeten wachten op mijn bestelling. Erg fijn! Mijn favoriete LEF item: Het shirtje “I’m just here for the cake!“. Ik bestelde deze voor de cakesmash van Quin maar eigenlijk zou hij ‘m elke dag wel aan kunnen trekken. Dit shirtje zegt precies hoe Quin is. Zodra hij ergens eten ziet vergeet hij alles om zich heen en wil hij alleen maar eten.

 

Grootste struggle of being a mom

Niet lachen als Quin ondeugend is of iets doet wat hij niet mag. Quin is echt terror af en toe, hij weet precies wat hij wel of niet mag doen. Zodra hij iets doet wat niet mag kijkt hij me op een bepaalde manier aan.. ik zou dan eigenlijk boos moeten worden en streng moeten zijn maar soms kan ik echt mijn lach niet inhouden. Heel moeilijk!

 

Motherhood

Het leukste aan mama zijn: Ik vind eigenlijk alles wel leuk aan mama zijn. Het is, elke dag weer, zo bijzonder dat zo’n kindje van jou is. Dat je dingen herkent van jezelf of van je partner. Het leukste vind ik het thuis komen na het vliegen. Ik kijk altijd naar het gezichtje van Quin om te zien hoe hij reageert als hij mij weer ziet. Meestal is hij blij en komt hij gelijk naar me toe, dat vind ik zo leuk. Mijn tip aan andere mama’s: lekker je ding doen! Andere mensen weten altijd alles beter maar doe vooral waarvan jij denkt dat het goed is! Jij bent de mama, het is jouw kindje.

 

Meer te weten komen over Chayenne?
Volg haar op Instagram: @chayenneboerboom

Deel uw mening