header-mamasmetlef

Mama’s met LEF | Corine

Leestijd: 2,5 minuten

 

We weten allemaal dat shoppen voor je kind zoveel leuker is dan shoppen voor jezelf. In mama’s met LEF vragen we elke maand een mama het hemd van het lijf over moederschap, kledingstruggles en meer. Deze maand in mama’s met LEF: Corine! 👍

 

leonmetmama

Even voorstellen..

Mijn naam is Corine Teunissen, 25 jaar oud en mama van Leon. Ik kom uit een klein dorpje Herkingen op het eiland Goeree – Overflakkee, in Zuid – Holland. We wonen nog steeds op hetzelfde eiland maar dan in een grotere plaats, Middelharnis. Ik heb de opleiding medewerker maatschappelijke zorg gedaan. Daarna heb ik gewerkt als activiteitenbegeleider op een dagbesteding voor oudere mensen met verstandelijke beperking. Door de geboorte van Leon ben ik daarmee gestopt en werk ik nu in de avonduren en één dag in het weekend als schoonmaakster in het ziekenhuis. Dit vind ik heerlijk om te doen! Verder houd ik ontzettend van foto’s maken, social media, Netflix en sushi.

 

 

 

Ik ben een mama met LEF omdat ik altijd zal vechten voor mijn kleine ventje!

 

Shoppen voor mijn kids

Leon draagt heel veel kleertjes van kleine shops die hun producten zelf maken. Waarom? Ik vind het origineel en mooi en steun hiermee graag de kleine ondernemer! Daarnaast let ik op hoe het eruit ziet, of het mijn style is en of het bij Leon past. Grootste miskoop qua baby/kinderkleding? Spijkerbroeken kopen voor een spijker (skinny kid) is ontzettend lastig! Ik koop regelmatig mega toffe jeans en wordt vervolgens enorm teleurgesteld wanneer ze weer niet goed zitten. Gelukkig krijgt hij nu wat meer spek dus hoop ik dat het wat makkelijker wordt in de toekomst, al ben ik bang dat dat zonder luier toch weer een probleem gaat worden.

 

Motherhood

Het leukste aan mama zijn: een heleboel! Ik hou enorm van mama zijn want ik hou ontzettend veel van Leon. Hij is bijzonder, uniek en bijna altijd vrolijk. Het liefste ga ik naar buiten met hem zodat hij heerlijk rond kan rennen en helemaal kind kan zijn. Mijn tip aan alle andere mama’s: be yourself! Dat is de beste tip die ik kan geven. Wees lekker jezelf en hou van jezelf dan ben je beste moeder die er bestaat!

 

Grootste struggle of being a mom

De nare oordelen van de buitenwereld. Omdat Leon anders is dan andere kinderen krijgen we regelmatig oordelen, gekke blikken en commentaar op hoe ik Leon opvoed. Ook hebben mensen een oordeel over het gedrag van Leon. Ik vind dit erg lastig om mee om te gaan want Leon is gewoon Leon. Ook al is hij anders, hij mag er zijn en hoeft niet het perfecte kind te zijn. Gelukkig zijn er genoeg mensen die het wel begrijpen.

 

Shoppen bij LEF

Ik shop bij LEF omdat ik fan ben van de te gekke shirts die je bedrukt! Originele teksten en monochrome shirts zijn een geweldige combinatie. Naast dit blijven ze erg mooi in de was. Mijn favoriete LEF item is het ”coolkid” T-shirt. Als je op Instagram ”coolkid_leon” heet moet dat haast wel, haha!

 

Meer te weten komen over Corine?
Volg haar op Instagram: @coolkid_leon

Deel uw mening