Mama’s met LEF | Marjolein

Leestijd: 2 minuten

 

We weten allemaal dat shoppen voor je kind zoveel leuker is dan shoppen voor jezelf. In mama’s met LEF vragen we elke maand een mama het hemd van het lijf over moederschap, kledingstruggles en meer. Deze maand in mama’s met LEF: Marjolein! πŸ‘

 

Marjolein

Even voorstellen..

Hoi! Ik ben Marjolein, 36 jaar en ik woon in het gezellige Tilburg. In december 2018 ben ik voor het eerst mama geworden van onze prachtige dochter Kiki. Op dit moment ben ik alleen moeder, maar wil binnenkort weer gaan werken. Kiki gaat in augustus naar het kinderdagverblijf.

 

 

 

Ik ben een mama met LEF omdat ik me openstel voor nieuwe uitdagingen en ontmoetingen. Ik wil Kiki zelf veel laten ontdekken en dat doen we dus ook samen. Leren doe je met vallen en opstaan.

 

 

 

Shoppen voor mijn kids

Waar let je op als je kleding voor je kind koopt? Hoe het zit, hoe het staat, kwaliteit en prijs. Soms koop ik iets duurders of handgemaakt en soms koop ik in de uitverkoop, bij een goedkopere winkel of bij een sample sale. Grootste miskoop qua baby/kinderkleding? Een jumpsuit van Ali Express. Het leek heel leuk op een plaatje, maar in het echt was het een heel vies stofje om aan te voelen en het plakte aan haar lichaam. Verder heb ik niet echt miskopen gehad, misschien alleen teveel kleding, waardoor ze niet alles aan heeft kunnen hebben.

 

Shoppen bij LEF

Ik shop bij LEF omdat ik hier gepersonaliseerde items kan laten maken en om de fijne kwaliteit/goede service. Mijn favoriete LEF item: het gepersonaliseerde rompertje met Kikiboe.

 

Grootste struggle of being a mom

Ik ben wat angstiger geworden, bijvoorbeeld; ze draait sinds kort naar haar buik. Overdag kan ik haar weer omrollen, maar in de nacht niet. Ik ben al een paar keer gaan kijken of ze nog wel op haar rug ligt en niet op haar buik zodat ik zeker weet dat ze niet kan stikken.

 

Motherhood

Het leukste aan mama zijn: Oehhh moeilijke vraag! Er is zoveel leuk aan mama zijn. Zo bijzonder dat zij van mij en mijn vriend is, een echte mengelmoes ook. Ik geniet zo van haar. Het is een heerlijk moment om haar uit bed te halen en meteen die glimlach te zien. Ik voel me echt een blije, trotse moeder wanneer ze weer iets heeft geleerd en haar lachbuien maken mij ook zo vrolijk. Ik kan heel lang naar haar kijken, haar knuffelen en haar ontelbaar veel kusjes geven. Voor mij is zij de allerliefste, leukste en knapste dochter die je maar kan wensen. Zij geeft mij zoveel liefde en dat is een heel bijzonder, warm en fijn gevoel. Ik kan niet meer zonder! Mijn tip aan andere mama’s: luister naar je gevoel, doe waar jij je goed bij voelt en geniet vooral.

 

Meer te weten komen over Marjolein?
Volg haar op Instagram: @mom.and.kiki

Deel uw mening