IMG_8266

Wat leuk dat je mijn webshop bezoekt!

De persoon achter LEF

Mijn naam is Dita, 25 jaar jong en ik woon (voorlopig nog) in Barneveld. Binnenkort hoop ik te trouwen (CAN’T WAIT!) en ga ik verhuizen naar Ede. Naast mijn werk voor LEF, ben ik ook actief als management assistent bij Fortune Coffee. In 2017 ben ik begonnen met het maken van shirtjes voor familie en kennissen. Deze hobby is een klein beetje uit de hand gelopen. Voor ik het wist ging (dankzij mijn zwager!) de webshop LEF (www.lef-design.nl) online. Inmiddels is LEF design één van mijn grootste passies. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met het bedenken van nieuwe items en word blij van alle originele ideeën en verzoekjes. Het persoonlijk contact met klanten maakt dit proces nog leuker! Vol enthousiasme doe ik mijn best om klanten blij te maken met mijn eigen custom made producten, variërend van kleding tot accessoires. So hey: THAT’S ME.

Mocht je ergens specifiek naar op zoek zijn, aarzel dan niet om contact met me op te nemen, ik denk graag met je mee!

LEFdesign naamkaartje

Wat klanten over LEF zeggen!

LEF design heeft al een boel klanten blij gemaakt, lees hun ervaringen

"Shirtje gewonnen''

Kwaliteit van het shirt is ook goed!

Wij hebben een tijdje terug via een actie van LEF design een geweldig shirtje gewonnen met de opdruk “BlaBlaBla”. Hij is zo leuk! En de kwaliteit van het shirt is ook heel goed! Mijn zoontje draagt hem vaak, we zijn er gek op. Hij zit erg lekker en dat is zeker net zo belangrijk.

Manuela, Zaandam

"Leuke, creatieve vrouw"

Heerlijk als ze met je mee denkt

Leuke, creatieve vrouw achter LEF design! Al een paar keer besteld en zeer tevreden! Heerlijk als ze met je mee denkt. Verder kan je het zo gek mogelijk maken met verschillende lettertypes of kleuren. Wist ik dus niet, maar wat ik zeg. Ze denkt echt met je mee tot je het perfecte custommade shirt heb!

Alida, Barendrecht

"Klantvriendelijk en snelle levering"

Cakesmash

Ik was op zoek naar een leuk origineel shirtje voor de cakesmash foto’s van mijn zoontje. LEF design dacht super goed mee & we zijn uiteindelijk tot een super gaaf resultaat gekomen. Kortom super klantvriendelijk & ook nog eens snelle levering!

Tamara

"Super service"

Ik stelde een vraag en kreeg eigenlijk meteen antwoord!

Super leuk shirt binnen gekregen met naam van onze zoon in een grote verfspat kan niet wachten tot hij het aan kan!
Super service ook! Ik stelde een vraag en kreeg eigenlijk meteen antwoord.

Kelly Jas, Lelystad

Wil jij ook een uniek product?

Voor LEF design is niets te gek!

Benieuwd naar mijn favoriete LEF-producten?

Gewoon, omdat ze met LEF gemaakt zijn!