fbpx

De persoon en een beetje geschiedenis achter LEF

Voor wie het leuk vindt: een kijkje achter de schermen!

Wie is nou de persoon achter LEF en wat is de geschiedenis?

Mijn naam is Dita, 26 jaar oud en ik woon in Ede. Naast mijn werk voor LEF, ben ik ook actief als management assistent bij Fortune Coffee Regio Wageningen – Veluwe. Ik hou van creatief bezig zijn, pizza eten en ik ben trotse tante van vier geweldige kids!

Waarom LEF? In 2017 ben ik begonnen met het maken van shirtjes voor familie en kennissen. Deze hobby is een klein beetje uit de hand gelopen. Voor ik het wist ging (dankzij mijn zwager!) de webshop LEF (www.lef-design.nl) online. Nog steeds maak ik met ontzettend veel plezier jullie bestellingen. Ik word blij van jullie originele ideeën en verzoekjes. Zo leuk om te zien dat jullie enthousiast zijn over mijn producten en blijven terug komen! So hey: THAT’S ME.

Mocht je ergens specifiek naar op zoek zijn, aarzel dan niet om contact met me op te nemen, ik denk graag met je mee!

lef-dita

Deel uw mening