De persoon en een beetje geschiedenis achter LEF

Voor wie het leuk vindt: een kijkje achter de schermen! Wie is nou de persoon achter LEF en wat is de geschiedenis?

Mijn naam is Dita. In 2017 ben ik gestart met LEF design. Wat begon als een hobby, liep al snel uit tot meer. Inmiddels is LEF design één van mijn grootste passies. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met het bedenken van nieuwe items. Het persoonlijk contact met klanten maakt dit proces nog leuker!
Vol enthousiasme doe ik mijn best om klanten blij te maken met mijn eigen custom made producten, variërend van kleding tot accessoires.

Mocht je ergens specifiek naar op zoek zijn, aarzel dan niet om contact met me op te nemen, ik denk graag met je mee!

lef-dita

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.