ditakalfs_profielfoto

Even voorstellen..

De persoon achter LEF design

Mijn naam is Dita en ik woon samen met mijn man en dochter in Ede. Naast mijn werk voor LEF design, ben ik ook actief als officemanager bij een IT bedrijf. Ik houd van creatief bezig zijn, eten met vrienden/familie, wijntjes drinken en ben sinds februari ’21 trotse mama van Julia. In oktober 2023 hopen wij ons tweede kindje te verwachten! 👶

Geschiedenis LEF design

In 2017 ben ik begonnen met het maken van shirtjes voor familie en kennissen. Deze hobby is een klein beetje uit de hand gelopen. Voor ik het wist ging (dankzij mijn zwager!) de webshop LEF design online. Nog steeds maak ik met ontzettend veel plezier jullie bestellingen. Ik word blij van jullie originele ideeën en verzoekjes en ben altijd weer bezig met het verzinnen van nieuwe producten. Zo leuk om te zien dat jullie enthousiast zijn over mijn producten en terug blijven komen! So hey: THAT’S ME.

Mocht je ergens specifiek naar op zoek zijn, aarzel dan niet om contact met me op te nemen, ik denk graag met je mee!

Volg je LEF ook op social media?
LEF is te vinden op Facebook en Instagram.

Over LEF design

Bij LEF vind je originele en duurzame babykleding en kinderkleding. In onze webshop bieden we een veelzijdig assortiment kleding voor jouw kleintje aan. De stoffen die we gebruiken zijn duurzaam en de meeste kleding is handgemaakt in Nederland. Onze collectie is geschikt voor kinderen van 0 tot 48 maanden.

Naast onze comfortabele duurzame collectie bieden we ook persoonlijk bedrukte kleding aan. In onze webshop vind je enkel verantwoord geproduceerde kinderkleding. We kunnen kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen omdat we alle kleding zelf personaliseren en bedrukken.

A happy customer; is a happy me!