Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

De persoon achter LEF

Mijn naam is Dita. In 2017 ben ik gestart met LEF design. Wat begon als een hobby, liep al snel uit tot meer. Inmiddels is LEF design één van mijn grootste passies. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met het bedenken van nieuwe items. Het persoonlijk contact met klanten maakt dit proces nog leuker!
Vol enthousiasme doe ik mijn best om klanten blij te maken met mijn eigen custom made producten, variërend van kleding tot accessoires.

Mocht je ergens specifiek naar op zoek zijn, aarzel dan niet om contact met me op te nemen, ik denk graag met je mee!

LEFdesign naamkaartje

Wie gingen je voor?

LEFdesign heeft al een boel klanten blij gemaakt, lees hun ervaringen

"Super blij met LEFdesign!"

Flexibel en meedenkend

Super blij met LEFdesign! Voor een uniek cadeautje LEFdesign benaderd. Niet alleen was LEFdesign erg flexibel en meedenkend, maar ook super snel. Binnen no time had ik het cadeautje binnen. En het resultaat was top en mooi ingepakt! Zeker een aanrader voor originele cadeautjes!

Else Lotte, Barneveld

"Leuke, creatieve vrouw"

Heerlijk als ze met je mee denkt

Leuke, creatieve vrouw achter LEFdesign! Al een paar keer besteld en zeer tevreden! Heerlijk als ze met je mee denkt. Verder kan je het zo gek mogelijk maken met verschillende lettertypes of kleuren. Wist ik dus niet, maar wat ik zeg. Ze denkt echt met je mee tot je de perfecte custommade shirt heb!

Alida, Barendrecht

"Klantvriendelijk en snelle levering"

Cakesmash

Ik was op zoek naar een leuk origineel shirtje voor de cakesmash foto’s van mijn zoontje. LEFdesign dacht super goed mee & we zijn uiteindelijk tot een super gaaf resultaat gekomen. Kortom super klantvriendelijk & ook nog eens snelle levering!

Tamara

"Ik kan dit aan iedereen aanbevelen"

Enthousiast

Ik kan dit aan iedereen bevelen!
Had zelf een ontwerp doorgestuurd en binnen een paar uur had ik al reactie met een ontwerp daarbij! Een heel vriendelijk iemand die mij super heeft geholpen!!!

Keshia, Wuustwezel

Wil jij ook een custom made bedrukking?

Voor LEFdesign is niets te gek

Benieuwd naar mijn favoriete LEF-producten?

Gewoon, omdat ze spreken tot de verbeelding en met LEF gemaakt zijn!